Оновлений платформа для бронювання авіаквитків!

Шановні агенти! Ми раді повідомити Вам про оновлену версію нашого сайту!

Кожен любить спекотне літо і свята. Тому ми вирішили порадувати вас новим дизайном і квітами на Agentsky.net.

Ми намагаємося зробити пошук авіаквитків двигун більш функціональним і простим у використанні. Тепер ви можете спробувати новий фільтр пошуку, який допоможе знайти відповідний рейс для вас. Ви можете налаштувати фільтр таким чином, що система AgentSky.net покаже вам найбільш зручний варіант авіаквиток для вас.

Після того, як ви вибираєте маршрут польоту, який вас цікавить, ви натискаєте "Забронювати", і він йде на сторінку, де вся інформація пасажира повинні бути заповнені. Тут ви можете побачити новий вид "області Fee", "область Час "і" деталі ". Ціна Ми хочемо нагадати вам про поле "Особливі інструкції по AgentSky команді", де ви можете додати спеціальний коментар для наших туристичних агентів (наприклад: додати інвалідному кріслі, вегетаріанську їжу і т.д.) інформацію про рейсах і авіатранспортних деталі ціна квитка можна знайти на лівій стороні у верхній частині сторінки.

Шановні агенти, наша система бронювання по- , як і раніше залишається тим же самим , але дизайн сайту оновлюється.
Будь ласка, пам'ятайте, що якщо у вас є які-небудь питання, ви можете зв'язатися з нами в будь-який час і один з наших агентів допоможе вам негайно!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No